Адвокатско Дружество "Тончева & Партньори" Става Член на Британско-Българската Бизнес Асоциация

8.06.2024 | Author name

Ново Начало на Двустранно Сътрудничество. Партньорство, Изградено на Общи Цели и Ценности С голямо удоволствие съобщаваме, че адвокатско дружество „Тончева & Партньори“ стана горд член на Британско-Българската Бизнес Асоциация (BBBA)! Това партньорство отразява нашия общ ангажимент към изграждането на здрави бизнес отношения, насърчаването на икономическото развитие и положителния принос към бизнес екосистемата и социалната среда в България.

Какво Означава Това за Нашите Клиенти и Партньори 

Нашето членство в BBBA ще ни предостави уникални възможности за свързване с лидери в индустрията и специалисти както от Обединеното кралство, така и от България. Това ще ни позволи да бъдем в крак с последните правни и бизнес разработки, като по този начин предлагаме на нашите клиенти най-съвременни решения и прозрения. 

Освен това, нашето участие в дейностите на BBBA ще ни помогне да създадем синергични партньорства, които могат да стимулират растежа и иновациите за нашите клиенти. Особено сме развълнувани от фокуса на BBBA върху повишаването на знанията и уменията на своите членове. Това съответства на нашия собствен ангажимент към непрекъснатото обучение и професионално развитие, което гарантира, че можем да предложим най-високото ниво на експертиза на нашите клиенти.

Европейската Комисия поддържа публично достъпен Списък на механизмите за скрининг, нотифицирани от държавите-членки, който се актуализира периодично. Може да го откриете на този линк.

Constitution update, Law Firm, конституционнни новини

Конституционният съд обяви за противоконституционни разпоредби, свързани със задължителна медиация

Адвокатско дружество „Тончева & Партньори“ информира своите клиенти и партньори за ново важно решение на Конституционния съд (КС) на Република България. Съдът постанови, че част...

Адвокатско Дружество „Тончева & Партньори“ Става Член на Британско-Българската Бизнес Асоциация:

Ново Начало на Двустранно Сътрудничество, Партньорство, Изградено на Общи Цели и Ценности. С голямо удоволствие съобщаваме, че адвокатско дружество „Тончева & Партньори“ стана горд член...