Адвокатите на АД „Тончева и партньори“ са консултанти на новия сериал на Нова ТВ „Алея на славата“

Адв. Катерина Бъчварова и адв. Елизабет Декова присъстваха на гала премиерата на 26.09 на първите два епизода на новия български сериал „Алея на славата“ заедно с целия актьорски състав на продукцията, сред които Мак Маринов, Радина Боршош, Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло и др. Продуцент на сериала е Светлин Нейнски. Сериалът е реализиран с правното съдействие на адвокатите от АД „Тончева и партньори”.
Силният сценарий, дело на главния сценарист Борислав Захариев и неговия екип, ще постави персонажите в „Алея на славата“ пред неочаквани изпитания, свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание – всичко това през призмата на готварската професия. На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия, силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш.

Пожелаваме успех на продукцията. Сигурни сме, че всеки следващ епизод ще приковава все по-силно вниманието на зрителите.

Всички новини