История

Адвокатската практика е основана през 1995 година като търговско дружество „Модус Консулт”. През 2007 г. създадохме Адвокатско дружество „Тончева & Партньори”, приемник на дейността и традициите на „Модус Консулт” в областта на правото.

В своята 28 годишна история сме се утвърдили като желан партньор за много български и чуждестранни компании, клонове и представителства,  физически лица, неправителствени организации и публични органи.

Познание и опит, силно желание и вяра, упоритост и много любов – това е нашата формула.

Индивидуалност

В „Тончева и партньори” сме създали и утвърдили собствен стил, който съчетава професионализъм, индивидуален подход, бързи резултати, успешни решения на разумни цени и максимален комфорт в общуването с нашите  клиенти.

Изграждаме и поддържаме  дълготрайни партньорства

Нашите клиенти остават при нас заради високото качество на услугите, обхвата на нашата компетентност, доверието, разбирането и грижата, които получават  и абсолютната ни лоялност.

Предоставяме комплексна услуга

Изградили сме партньорска мрежа от топ професионалисти в сферата на счетоводството, одита, маркетинга, продажбите, бизнес структурирането, проектното финансиране, финансовите анализи  и друга необходима експертиза, за да посрещнем комплексните нужди на нашите клиенти.

Нашите умения

Разбираме и анализираме проблемите в дълбочина, търсим максимална полза за клиентите си, в крак сме с постоянно променящото се законодателство – качествата, които са ни утвърдили като доверени консултанти и партньори.

Устойчиво развитие и максимално разгръщане на потенциала

Ние искаме за нас това, което искаме и за нашите клиенти:

  • Нарастващи възможности и потенциал за развитие
  • Увереност и ресурс за приемане на все по-мащабни предизвикателства

  • Престижно и достойно име – символ на професионализъм и заслужаващо доверието, което клиентите ни имат към нас

Отваряме нови възможности и хоризонти

Нашите успешни решения правят възможни вашите бизнес мечти!

Нашите Ценности

Безкомпромисно Качество и ефективни решения

Поддържаме висока квалификация и прецизност в работата, резултат от разностранния опит и специализация на екипа.

Конфиденциалност, Лоялност и Интегритет

Безусловно спазваме конфиденциалност и избягваме конфликт на интереси. Винаги сме коректни, лоялни и етични в човешките и професионални отношения. Спазваме поетите ангажименти и договорените с клиента срокове.

Всеки клиент е специален

За нас клиента е повече от казус и получава 100% внимание и грижа. Имаме индивидуален подход към всеки наш клиент, който получава своевременна информация и решение, изготвено специално за него.

Цялостно и навременно обслужване на разумни цени

Действаме обмислено и динамично, разглеждаме комплексно и в дълбочина вашия казус и намираме най-доброто решение. Имаме адекватна и гъвкава финансова политика.

Честност, Доверие и Грижа за интересите на клиента

Имаме доверието на нашите клиенти, защото им създаваме комфорта на информираната  сигурност, като им помагаме да вземат най-добрите решения за своя  бизнес.

Гъвкава структура и решения

Постигаме цялостно и най-ефективно бизнес решение, което отговаря максимално на Вашите нужди, като гъвкаво преструктурираме екипа си и привличаме правилните експерти за всеки казус.

Постоянно развитие, Знание и Прецизност

В крак сме с динамиката и новостите в бизнеса и правото и прилагаме най-добрите бизнес практики при разрешаване на всеки случай. Обръщаме внимание на детайлите, защото разбираме тяхната значимост.

Динамичност, Екипен дух, Отдаденост

Работим с фокус, енергия и ентусиазъм по всеки казус като обединяваме ресурса от познание и опит на всеки член от екипа и упорстваме докато успеем.